Sherbimet Tona
Sherbimet Tona

Sistemi GPS

Si funksionon?

Monitorimi permes GPRS sistemit eshte nder sistemet me te avancuara, per monitorimin e sistemeve alarmuese. Monitorimi i sistemit te alarmit mundeson qe ne kohe reale te behet monitorimi i gjithe sinjaleve jo me shume se 2 sekonda. Sistemet e alarmit mund te jene te ndryshme, duke filluare nga ato me 8 zona deri te sistemet me 32 zona dhe sistemet alarmuese pa tela (wireless) deri ne 32 zona. Sistemi alarmuese permes GPRS mundeson dergimin e 250 e me shume llojeve te sinjaleve.

Me posht mund te shifni disa nga sinjalet qe paneli i alarmit dergon ne dhomen e monitorimit:

 

• Mbyllje

• Hapje

• Idetfikim e personit qe e aktvizon alarmin

• Aktvizimi i alarmit te vjedhjes

• Aktvizimi i alarmit te tymit

• Aktvizimi i alarmit te zjarrit

• Aktvizimi i alarmit te temperatures

• Aktvizimi i alarmit te gasit

• Aktvizimi i alarmit te lageshtise

• Aktvizimi i panik butonit

• Aktvizimi i butonit per ndihme medicinale

• Identfikimin e hapjes se qdo zone,pra dihet sakt se ne cilen dhome ka levizje ne kohe reale

• Hapja e detektorve te levizjes

• Hapja e detektorve te levizjes

• Nderhyrja e serviserit ne menyn ealarmit(servisimi apo mirembajtja)

• Nderprerja e rrymes elektrike

• Baterija e dobet

• Nuk ka komunikim me dhomen e monitorimit

• Mundesija e monitorimit te ndonje paisjet te veqant

 Keto jane disa nga sinjalet e rendesishme qe ky sistem mundeson transmetimin e tyre ne dhome e monitorimit.