Rreth Nesh
Profili i kompanisë
Kompania "International Security" Sh.p.k
Kush jemi ne?

 

Ne nuk bëjmë vetëm roje…

                 Ne kujdesemi për ju!

 

Kompania udhëhiqet prej mbikëqyrësve profesional dhe mbikëqyrësve të ndërrimit. Ne kemi nën mbikëqyrjen tonë  objekte afariste si dhe  prona private . Gjithashtu ofrojmë mbrojtje të afërt në shumë raste të cilat nuk janë të rralla.

Karakteristikat e shërbimit tonë të sigurisë qëndron në atë se kemi një staf i cili me të vërtetë ka një eksperiencë të çmuar dhe shkollim adekuat si dhe pajisja moderne e vëzhgimit dhe komunikimit. Shërbimet tona zakonisht janë 24 orësh me vëzhgim të plotë dhe të sigurt.